Wie is STARTERSGATE?

Ons team biedt de tools, het team en de resources om de groei van je bedrijf te boosten.

Jij weet als geen ander: ondernemen is topsport. Maar het is ook een teamsport. Daarom omringen we startende ondernemers met een sterk team om op een duurzame manier te versnellen. Een team dat financiering, skills, adviezen en elke andere begeleiding die jij nodig hebt, kan geven. Zo brengen we jarenlange ervaring in zowel het bedrijfsleven als topsport samen.

Ons doel? Duurzame ontwikkeling en verbinding van ondernemers en hun businesses. Duurzaam, omdat we samenwerken met mensen die een positieve impact willen maken op milieu en maatschappij. Duurzaam omdat we geloven in teamwork, niet slechts een zakelijke transactie. En duurzaam, zodat de groei die jij en je bedrijf door gaan maken blijvend is.

“Talent wins games, teamwork wins championships.”

Onze partners.

Deze partners helpen jou graag verder met relevante kennis en skills.

Brisant B.V.

Gefeliciteerd; jullie hebben de grote stap gezet en gaan vol energie starten met jullie eigen bedrijf! Als onderdeel van jullie team helpt Brisant graag met de randzaken die goed geregeld moeten worden. We denken bij voorbeeld mee bij de fiscaal en financieel optimale structuur. Is een BV aan te raden, of juist een samenwerkingsverband? Financiering via eigen vermogen of een geldlening? Welk salaris is gewenst (of zelfs door de Belastingdienst verplicht)? Dit zijn voorbeelden van de keuzes waarbij wij startende ondernemers regelmatig ondersteunen. Ook nemen wij graag de belastingaangiften en jaarrekeningen uit handen en coördineren de werkzaamheden van andere dienstverleners, zoals advocaten en notarissen. Dit geeft jullie ruimte om alle energie in te zetten voor het belangrijkste: het verder uitbouwen van jullie onderneming.

We zijn benieuwd naar jullie verhaal, jullie ook naar dat van ons? 

Look2me

www.look-2me.com

LOOK2ME staat voor een andere visie op sales en leiderschap. Een visie waarin jij als persoon centraal staat. Vertrouwen en empathie zijn voor ons belangrijk. De dingen beter weten? Dat past niet bij ons. Wat wel past, is samen een toegevoegde waarde creëren. En samen kan niet zonder dialoog. Daarom zit de 2 in onze bedrijfsnaam. Die 2 staat voor de dialoog. Ik, Henk van Dongen, ben een ervaren inspirator en motivator en help jou als ondernemer graag met mijn  33 jaar ervaring in de internationale sales en het sales-management.

Benieuwd naar hoe Look2Me jou kan helpen? 

Damsté

www.damste.nl

Wij van Damsté advocaten en notarissen werken vanaf de as Enschede – Amsterdam met een team van meer dan 100 collega’s aan de meest uiteenlopende vragen. Wij maken graag deel uit van het Startersgate-team. Teams bereiken meer dan individuen. In teams hebben tactiek, strategie, en samenwerking meer impact op het resultaat dan individuele prestaties. Daarom kijken we samen vooruit. Vanuit verschillende expertises denken we met je mee. Denk aan ondernemingsrecht, rechtspersonen, bouwrecht, huurrecht, financiering, arbeidsrecht, contracten, merkenrecht, privacy en subsidies. 

Jouw ideale oplossing houdt dan ook niet alleen rekening met de belangen van vandaag, maar draagt ook bij aan de ambities van morgen. En overmorgen. 

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen doen? Cander van der Veer is de vaste Startersgate-contactpersoon en te bereiken via vanderveer@damste.nl of 06 – 83 63 9887

Styledway

www.styledway.nl

STYLEDWAY Creator van content en esthetisch beeld

Onder de naam STYLEDWAY verzorg ik, Rozemarijn Biemans (je mag me Roos noemen) fotografie, film en design. Mijn werk zou ik beschrijven als esthetisch vrouwelijk en idealiserend. Het leven is namelijk mooi, zelfs op de meest lelijke momenten. Mijn kracht ligt in mijn oog voor detail en gevoel voor sfeer, een heuse empathische perfectionist zou je zo kunnen zeggen 😉 Ik help je met het in beeld brengen van jouw bedrijf of bijvoorbeeld met de mooiste lifestyle en food reportages! 

Benieuwd naar mijn werk of wat ik nog meer voor jou zou kunnen betekenen? Neem dan gerust een kijkje op mijn website of neem contact op. 

Brisant B.V.

Look2Me

Damsté

STYLEDWAY

Meet the team.

Deze enthousiaste teamspelers staan in de startblokken om jou en je bedrijf te laten groeien

Lou Dost

SAB Investments B.V.

Denise Ter Horst

SAB Services B.V.

Ben Tuithof

BT Uden Beheer B.V.

Join the team.​

Deel jouw groeiplannen.

Heb je een geweldig idee, solide businessplan of een startend bedrijf dat je naar het volgende niveau wil tillen? Deel je groeiplannen met ons!

Let op: we willen iedere fanatieke ondernemer de juiste begeleiding geven, daarom zijn er beperkte plekken beschikbaar.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven